Salora tv/dvd 22led7005td blijft vast staan?

15-10-2011 2 tv/dvd combi's gekocht. Bij installeren al problemen blijft vast staan bij 1 tv. Bij beide tv's lukt het niet om te schakelen, staat de tv vast op 1 zender. Kan alleen via stekker de tv uitschakelen, de afstandsbediening doet dan niets meer. Zal ik ze maar terug gaan brengen? totaal 404 euro betaald.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, ga alsjeblieft terug met dat soort rommel, spaar een beetje meer en koop iets fatsoenlijks. Ik ga een advies geven met een hoop aannames. Ik ken je situatie niet maar als ik een gok mag doen ga je er een in de slaapkamer zetten en een in de woonkamer. Maar eigenlijk zou ik kijken voor een 2dehands CRT"ouwe beeldbuis" (voor 3 tientjes te scoren op MP) voor in de slaapkamer en een combi-loze tv voor in de woonkamer. Een DVD speler kost toch niks maar die combi dingen zijn toch altijd een beetje het slechtste van twee werelden. Voor 400/500 euro kan je namelijk tegenwoordig een echte tv kopen. Misschien was het het idee om ze allebei op slaapkamers te zetten dan vervalt dit advies. Toegevoegd na 4 minuten: http://www.kieskeurig.nl/lcd_tv/lg/22lv2500/prijzen/bezorgen/957555/#prijzen Toegevoegd na 5 minuten: Van een echt merk van het verschil kan je nog een dvd speler kopen ook denk ik :)

Wat jammer dat ze het niet doen, bij allebei nog wel? Neem even contact op met de fabrikant, wellicht kunnen ze jou snel helpen. En anders terugbrengen. Klinkt als een productiefout.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100