Bespreking van LCD/plasma tvs?

Weet iemand misschien een ideale website waar ik gedetailleerde besprekingen van LCD/plasma televisies kan terugvinden? Ik ben eigenlijk op zoek naar een soort van "wizard" of "gids" waarmee ik aan de hand van enkele wensen (bvb.: ideaal voor gaming of films) kan zien welke televisies aan mijn wensen voldoen.

Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De beste site die ik heb gevonden is Prad. Zie onderstaande link. De Duitstalige pagina's zijn het uitgebreidst. Heb je moeite met Duits, kies dan (rechtsboven op de site) voor de Engelstalige pagina's, maar houd er rekening mee dat die wat beknopter zijn. Prad is echt uitermate gründlich. Ze weten waar ze het over hebben, ze bieden veel achtergrondinformatie, en ze doen uitgebreide tests. Toegevoegd na 1 uur:   Om te zoeken, bijvoorbeeld op minimaal 37", Full HD en LED-technologie, klik je op onderstaande site links op "Modelle finden". Dan kun je al je zoektermen aanvinken.

Bronnen:
http://www.prad.de/new/tv/index3.html

Ik ga meestal naar Tweakers.net, waar eigenlijk bijna alles wordt besproken. Voor zover ik weet kan je er niet doen wat jij graag wilt, maar ik vind het wel een hele goede site. in de bronvermelding de Pricewatch van Tweakers, waar je kan zoeken naar wat je wil, en tweakers zoekt de prijzen op, van verschillende modellen.

Bronnen:
http://tweakers.net/pricewatch/

Begin eerst eens bij kieskeurig.nl heb je gelijk de beste prijs, heb daar een potentiële kandidaat gevonden, google dan even naar "tv merk xyz" roundup

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100