Mijn Syncmaster 710mp beeldscherm gaat na een aantal seconden direct uit als ik de tv aanzet , Weet iemand wat ik daaraan kan doen ?

Het beeld word zwart , eerst dacht ik dat het de slaapstand was maar nu blijft het beeld zwart was ik ook probeer, het geluid blijft wel aanstaan...

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb je je TV ook op je PC aangesloten? Via een HDMI kabel of een andere multimedia verbinding? Als je je TV aanzet kan je computer, of beter gezegd je videokaart, aannemen dat je een nieuwe hoofdmonitor hebt aangesloten. Daardoor kiest de videokaart er daarna voor om het beeld via die nieuwe monitor te sturen (je TV) in plaats van je computermonitor. Via een extern kanaal van je TV zul je zien dat je daarop ineens je bureaublad ziet. Probeer de kabel van de TV te verwijderen en je computer opnieuw op te starten. Daarna kun je er via de instellingen van je videokaart (rechtsklikken op je bureaublad, en dan in mijn geval nVidea control panel aanklikken) kiezen om bijvoorbeeld hetzelfde beeld via 2 monitors uit te sturen (clonen).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100