heb een televisie met 2 scartaansluitingen nu wil ik er ook nog een nintendo wij op aansluiten hoe kan ik dat het beste doen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Koop een scart splitter bij de Mediamarkt. De scart splitter heeft een stekker voor de scart, een schakelknopje en er komen twee scart aansluitingen uit. Met het knopje schakel je tussen de Nintendo en je DVD / Digitenne/ Videorecorder etc.

bij een elektrozaak een soort verlengsnoer halen. Dat is een kastje wat je met de scart aansluit op je tv. De andere scarts stop je daar ook in. Je hebt ze met en zonder schakelaartje. Ik weet alleen niet hoe die dingen heten.

Je kan een scart splitter gebruiken om meer aansluitingen te krijgen.

Als je de Nintendo wilt aansluiten op de TV, plug je de scart van de spelcomputer in één van de scart aansluitingen van de TV. Kun je die andere mooi gebruiken voor iets anders!

Ik begrijp er niet waarvoor al die splitters worden aangeraden?? Hij heeft toch 2 (twee) scart aansluitingen op de TV?? Gebruik er dan gewoon één en volgens mijn berekening (kleuterschool groep 2) 2-1=1 houd hij er dan nog één over voor een ander apparaat !!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100