Hoe vindt ik mijn telefoon nummer via SIM Kaart?

Ik heb een oude SIM kaart van vodafone gevonden zonder informatie/boekjes alleen die SIM kaart maar nu mijn vraag hoe vindt ik mijn telefoon nummer erop? Ik heb al de app "SIM Card" gedownload maar dat bracht me nergens iemand informatie voor mij? Tevens als ik codes in voer bijvoorbeeld *102# staat er "Niet aangesloten bij Netwerk" maar dat maakt mij niet zoveel uit ik wil alleen maar er mee whatsappen als het mogelijk is!

Fijn pasen nog!
Mvg
Jan

Toegevoegd na 3 minuten:
Achterop de SIM kaart staat 8931440301406578995 en VF - NL 088Z010

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt je telefoonnummer vinden door een makkelijke trucje te gebruiken die ik ken, namelijk door je huisnummer of je mobiele nummer te bellen. Je ziet dan je oude telefoonnummer in beeld. Ik hoop dat je daarmee iets kunt.

Deze 19 cijfers zijn het SIM-kaartnummer. De provider kan aan een SIM-kaartnummer een willekeurig telefoonnummer koppelen. Als een telefoonnummer enige tijd niet meer in gebruik is, kan deze op nieuw worden uitgegeven. Uit dit nummer kun je dus niet je telefoonnummer afleiden. Aangezien je de foutmelding "Niet aangesloten bij Netwerk" krijgt, is de SIM-kaart niet meer gekoppeld (of kapot, of niet compatible met het toestel).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100