Wat is een goede stofzuiger met huisdieren?

Hallo allemaal

Mijn stofzuiger heeft het begeven dus heb ik een nieuwe stofzuiger nodig.

Ik heb vier katten en een Schotse herdershond en ik had een Miele Cat Dog stofzuiger maar die Miele stofzakken zijn best kostbaar dus die koop ik denk ik niet nog een keer.

Wat is een goede stofzuiger voor een huishouden met huisdieren die toch goedkope stofzuigerzakken heeft?

Bedankt,
Andrea

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou een stofzuiger kopen ZONDER zakken maar met een uitwasbaar filter. Merken als Dyson verkopen stofzuigers met HEPA filter die de lucht schoner uit de stofzuiger laten komen dan de omgevingslucht, zo schoon. Deze stofzuigers worden ook aangeraden voor mensen met astma omdat ze de lucht zuiveren. Er zijn modellen met een speciale borstel voor het opzuigen van (dieren-)haren uit bijvoorbeeld tapijt of de deurmat. Het filter van een Dyson stofzuiger is zeer eenvoudig uit te wassen (met water) en je hebt dus verder geen kosten aan zakken of filters.

Bronnen:
http://www.plezierindekeuken.nl/dyson-stof...

Misschien moet je eens aan het merk Siemens denken. Wij gebruiken hem iedere dag voor onze katten. Werkt prima en de stofzakken van papier kopen wij bij de Big Bazar voor ongeveer 3 euro. Dan zitten er 5 zakken in en een filter.

Hoi Andrea, Volgens mij hoeft een goede stofzuiger met huisdieren niet zo duur te zijn hoor. Ik weet natuurlijk niet wat jouw budget is maar misschien moet je eens kijken voor informatie bij de consumentenbond op: http://www.consumentenbond.nl/test/woning-huishouden/huishouden/stofzuiger/beste-stofzuiger/?cid=sea_google_Stofzuiger En voor een goede prijs voor je stofzuiger op: http://www.kieskeurig.nl/stofzuiger/alle En goede stofzuigerzakken hoeven echt niet zo duur te zijn als je geen originele zakken kiest. De standaard zakken zijn bijna net zo goed. De goedkoopste stofzuigerzakken vind je op de markt, maar als er geen markt met stofzuigerzakken kraam bij jou in de buurt is kan je ze ook goedkoop op internet vinden. Bijvoorbeeld bij: http://www.stofzuigerzakken.nu/ Succes er mee. Laat je weten waar je voor hebt gekozen? Groetjes terug, Hetty

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100