Aankoop wasmachine, waarop letten? Zijn er bijvoorbeeld nieuwe technieken of bepaalde merken die storingsgevoelig zijn?

Zelf zit ik te denken aan een Samsung met bubble air techniek, ik woon alleen, in de weekenden heb ik om de week mijn vriendin met zoon op bezoek, (dus geen groot gezin met dagelijks veel was)

Toegevoegd na 2 dagen:
Mensen bedankt voor het meedenken, ik ben voor de Samsung WF1704YPC gegaan, misschien wat eigenwijs en ik hoop dat ik geen spijt krijg.

Weet jij het antwoord?

/2500

Let op het energieverbruik, het waterverbruik en het toerental (dat hoeft maximaal 1400 toeren per minuut te zijn, meer is niet nodig). Let op de decibellen. Ook moet de machine een kookwas kunnen draaien. Ik heb van de Samsung Bubble Air gehoord, maar ben niet overtuigd, doordat je lagere temperaturen wast kun je sneller last krijgen van zeepluis en een wasmachine die misschien sneller stuk gaat dan je wenst. Zelf heb ik goede ervaring met Miele, deze machines gaan lang mee, ik was met twee machines, de een is 10 jaar oud en de ander 15 jaar (bijna 16). Verder kun je goed een AEG, Bosch of Zanussi nemen. Andere merken zijn volgens de wasmachinedokter, een familielid die ruim 40 jaar witgoedspecialist is, minder van kwaliteit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100