Waar kan ik als Nederland een Can Crusher kopen, die ook halve liter blikjes aan kan?

Ik ben op zoek naar een blikjes pletter, nu zie ik die wel overal op internet, maar dat lijkt iig overal dezelfde te zijn.

Je komt soms teksten tegen als: een halve liter blik van 17 centimer wordt gereduceerd tot, in de toelichting staat dan echter dat het blikjes tot 16 cm aan kan. (Beetje gek)

Ik ben dus op zoek naar zo'n blikjes pletter waar ik ook halve liters mee kan pletten.

Wie o wie weet waar ik die kan bestellen via internet of in de winkel kan kopen? Moet niet zo zijn dat de verzendkosten 20 euro worden natuurlijk. En de prijs van het ding zelf, mag zeker niet boven de 50 euro komen, gezien het feit dat de kleinere versie maar 10-15 euro kost.

Toegevoegd na 2 uur:
Ik bedoel daarmee alleen blikjes drinken, geen blikken van blikgroenten, is niet nodig, die kan ik vullen. Of ik kan potten kopen. Het doel is ruimte besparing in mijn vuilnisbak :)

Toegevoegd na 2 uur:
http://www.megagadgets.nl/can-crusher.html

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op onderstaande site kun je hem bestellen voor €14,95 ( excl.) verzendkosten). Volgens de beschrijving zou hij ook blikjes van een halve liter ( tot 17 cm hoogte)aan moeten kunnen en volgens een review is dit met iets meer kracht inderdaad mogelijk.

Bronnen:
http://www.icadeau.nl/nl/can-crusher-blikjes-pers

de blik pers die jij zoekt zal je waarschijnlijk niet vinden voor de prijs van 50 euro. alle cola en bier blikjes zijn van aluminium en dus vrij makkelijk samen te persen. de groter blikken voor bonen en doperwten van een hele of halve liter zijn van staal (blik) daar heb je veelmeer kracht voor nodig om samen te persen, en dan kom je op een groter model (zie foto)

Bronnen:
http://www.ecomp.fi/dutch/produkten/other-...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100