Ik heb één sandisk 64GB aangekocht en dit werkt niet op mijn Fototoestel en of Camera. Hoe komt dit?

Ik heb één sandisk 64GB aangekocht en dit werkt niet op mijn Fototoestel en of Camera. Wat kan ik doen om dit toch nog te gebruiken? Ik heb hem al geformateerd via die pc.
Maar als ik hem in mijn Canon eos 450D steekt dan is de fout melding nog altijd "formatteer de kaart" en dit lukt niet in mijn toestel.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

de maximale grootte van de geheugen kaart van deze Canon eos 450D camera is 32 GB

Bronnen:
http://www.talkphotography.co.uk/forums/sh...

Behalve dat die te groot is voor uw camera zou het kunnen dat de schrijfbeveiliging opstaat (Lock). In de handleiding is er geen maximum opgegeven, wat zeker niet wil zeggen dat er geen maximum grootte is voor het geheugen van de SD-kaart. Probeer eens met een 32GB, dat kan inderdaad de limiet zijn.

Bronnen:
http://www.gebruikershandleiding.com/Canon...

Het echte probleem is dat je een SDXC kaart hebt gekocht terwijl een 450 alleen SD en SDHC slikt. Dat is het voordeel en nadeel van de SD standaard het lijkt allemaal dezelfde kaart. Maar dat is het niet. Toegevoegd na 2 minuten: http://www.gebruikershandleiding.com/Canon-EOS-450D/preview-handleiding-38938.html?page=0178#boven Opnamemedia:SD-geheugenkaart, SDHC-geheugenkaart Een 64GB kaart=SDXC (nieuwere standaard SD kaart) http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital SDHC: 4 GB to 32 GB Toegevoegd na 4 minuten: Je kan een nieuwere camera kopen, of de kaart omruilen. Werken gaat het nooit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100