Waarom laden mijn accu's niet?

Ik heb twee nieuwe EN-EL10 Li-ion accu batterijen (en-el 10 enel 10) voor mijn fotocamera. Maar wat ik ook probeer ze laden niet. Met andere woorden er komt geen stroom in.

Toegevoegd na 4 minuten:
Nee de lader doet het prima; ik heb nog meerdere batterijen. Het zijn echt de nieuwe batterijen waar het probleem in zit, maar wat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mogelijke oorzaken: --  De batterijen zijn al opgeladen. --  Je stopt de batterijen verkeerd om in de oplader. --  De lader is kapot. --  De batterijen zijn kapot. --  Je moet nog op een knopje duwen van de oplader. Probeer iemand te vinden die een lader heeft waar jouw batterijen ook inpassen, en probeer je batterijen in die lader op te laden. Zo kom je erachter of het aan je lader of aan je batterijen ligt - of aan jezelf. ;-) Je kunt ook proberen andere batterijen op te laden in jouw lader. Ook zo kom je erachter waar het probleem zit.

Weet je zeker dat je wel de goede lader hebt?????

Het lijkt me dat er dan iets mis is met de acculader.

Ik zou dan toch even de batterijen aan een grondig onderzoek onderwerpen, misschien zijn ze al wat ouder (lang in de winkel gelegen?) en heeft een van beide gelekt, dan laden ze ook niet meer op.

mischien zijn ze nog vol of er zit platic papiertje onderaan!of toch mischien perongeluk de verkeerde gekocht van het zelfde merk alleen geen oplaadbaren.

Zit er wel stroom op je stopcontact,heb je dat al gecontroleerd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100