Probleem met fototoestel

Wij hebben een digitale camera van 3 jaar oud, net nu de garantie verlopen is gaat hij kuren vertonen. Hij trekt de batterijen leeg. Iemand tips wat we nu het beste kunnen doen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Laten repareren. Ik weet het, een geniaal idee, je moet er maar op komen....

Veel batterijen in huis halen, of een nieuwe camera kopen..

Dat hang er van af wat voor camera het is, Als hij heel goedkoop was heb je nu voor weinig extra geld een betere die langer met zń batterijen doet. Als het bv een Nikon of Canon spiegelreflex is, dan zou ik laten repareren.

Batterijen worden niet snel leeggetrokken maar zijn gewoon op. Tijd voor nieuwe accu.

Repareren van digitale camers's is meestal onbetaalbaar. of onmogelijk. Als je oplaadbare batterijen, koop dan eens nieuwe, want je kunt oplaadbare batterijen maar een beperkt aantal malen opladen, maak ze eens een keer volledig leeg, met een lampje bijv. en laad ze dan volledig op. Dat wil nog wel eens helpen. Als je snel wilt zijn, koop dan nieuwe

Ik zou eens kijken voor een nieuwe batterij. Kan zijn dat ze gewoon op zijn. Let wel op dat je de nieuwe batterij eerst 3x helemaal op- en ontlaadt. Dan gaan ze stukken langer mee! Succes

Een camera van drie jaar oud. Heb je al gekeken wat de huidige waarde daarvan is op Marktplaats? Reparatie zal al gauw duurder zijn. Geef hem aan je (buur)kinderen en koop een nieuwe.

Ben zelf monteur en raadt het je af hem te laten repareren. Vaak ben je meer geld kwijt voor onderzoekskosten/reparatie dan een nieuwe zou kosten. Misschien is de oplader van je batterijen niet goed meer waardoor het lijkt alsof je camara de batterijen leeg trekt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100