Heeft iemand een goed (gratis) programma om video's/filmpjes (opgenomen met een camera) mee te bewerken?? Zo ja waar te downloaden??

Weet jij het antwoord?

/2500

Video Deluxe 2008 Een trial, waarmee je behoorlijk veel kan. Niet naar DVD omzetten, maar bijvoorbeeld wel converteren naar WMV, AVI, MPEG etc.

Bronnen:
http://magix-video-deluxe-2008-trial.softw...

Pinnacle Studio HD 14 heel simpel om te gebruiken en ze geven ook een handige uitleg. Je kunt ook vegas pro gebruiken maar daar heb ik geen ervaring mee

http://freemake-video-converter.nl.softonic.com/ Groet:Zoekertje

Een gratis programma voor het bewerken (en dus niet converteren) van video's, zie ik tot dusver nergens bij de antwoorden staan... Voor Vista en Win7 is er het gratis Windows Live Movie Maker: http://explore.live.com/windows-live-movie-maker?os=other Best een aardig programma! (Bij XP staat het gratis Windows Movie Maker standaard op je pc). Een ander leuk programma is Videospin van Pinnacle: http://www.videospin.com/Redesign/ In de gratis versie verdwijnt na verloop van tijd een aantal bewerkingsmogelijkheden, maar er blijft genoeg over. Naar de betaalde programma's heeft het blad Computeridee deze maand een vergelijkend onderzoek gepubliceerd. Roxio Creator 2011 en Magix foto's op CD en DVD9 kwamen als beste uit de bus.

ik heb er wel een je moet maar even kijken of je hem goed vind hij heet: cyberlink DVD suite je kan er iets doen met DVD's en je kan zelf filmpjes er op maken je vind hem hier: http://www.cyberlink.com/downloads/trials/cyberlink-dvd-suite/download_en_US.html je kan een betaalde versie kiezen of een gratis

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100