Ik wil graag een nieuwe camera. Nu is mij oog gevallen op de PL200 ZWART SAMSUNG PL200 ZWART. Is hij een beetje goed of moet ik hem helemaal niet neme

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor dit soort dingen kijk ik zelf altijd naar reviews en goedkoopste prijzen op Kieskeurig en Tweakers. Zie de bronnen hieronder voor deze camera. Daar staan vaak reviews van gebruikers op. Helaas voor deze camera niet. Ik heb even gekeken naar de specificaties. Ziet er goed uit. Flink hoge resolutie en 7 x optische zoom, dat is voor dit soort camera's behoorlijk veel. Samen met de vanaf prijs van 115 euro, lijkt me dit een prima camera. Kijk anders nog even verder op beide sites en ga daar op zoek naar een camera die een hoge beoordeling van meerdere mensen krijgt.

Bronnen:
http://tweakers.net/pricewatch/270755/sams...
http://www.kieskeurig.nl/digitale_camera/s...

Ik zou hem zelf niet kiezen... De enige pluspunt is zijn grote LCD scherm van 3". 'sMaar zijn grootste nadeel is toch wel dat 14,5MPixel is. Dat veel en veel te hoog. En dat ga je terug zien in de beelden, veel ruis als je binnen wilt gaan fotograferen, weinig helderheid en vlakke kleuren. Voor zo een compacte camera zou de sensor grootte maximaal 10 MPixel moeten zijn. Hoger moet je niet nemen. Wat voor de rest ook wel belangrijk is, is de accu. Neem absoluut geen losse batterijen, maar een enkele accu (en misschien nog wel een tweede erbij). Voor de rest kan je niet echt kieskeurig zijn voor de prijsklasse waarin je deze camera hebt uitgekozen.

Beste postjes67. Ga voor jezelf na wat je vindt dat de camera moet kunnen. Als je het alleen voor eenvoudige plaatjes gebruikt of voor FullHD, dan kun je met deze camera leuke kiekjes en filmpjes maken. De 14 Megapixelds zijn onbelangrijk. Met 10 had je er ook al meer dan genoeg. Wel leuk is dat ondanks de compactheid er 7x zoom op zit. Het is een volautomaat dus er valt niets mee in te stellen. De camera doet alles. Succes met de keuze.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100