Wat zijn mooie plekken/objecten in Twente om te fotograveren?

Toegevoegd na 43 minuten:
Sorry, bedoel fotograferen :))

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De Holterberg (en dan vooral het gebied rond de weg die tussen Holten & Nijverdal loopt). De Canadese Begraafplaats in Holten (op 24 december plaatsen schoolkinderen uit Holten bij alle graven een kaarsje, is een mooi gezicht). De Sprengenberg (zie onderstaande foto). Steek bij Kasteel Palthe de zandweg over en loop het grote bosgebied aan de andere kant van de weg in en je komt in een uitgebreid natuurgebied waar een grote kudde Schotse Hooglanders rondloopt. Het gebied rond de watermolen in Diepenheim.

Kloosterpad Zenderen Kasteel Weldam Delden Holterberg Pand van Aan de Stegge Goor Die laatste moet je eens even bekijken op Google, ik kan geen afbeelding toevoegen, is een heel apart gebouw Toegevoegd na 27 minuten: Ik ben even gaan proberen om afbeeldingen toe te voegen en het is gelukt, weer wat geleerd op de vroege morgen;)

Als je een opdracht zoekt: probeer eens een oud dorp te vinden en deze zodanig te fotograferen, dat die foto's uit de oude tijd zouden kunnen komen.

In denekamp op het singraven . Kan je eerst mooie foto`s maken van het kasteel en dan aan de overkant kan je mooie foto`s maken van de watermolen met een houtzagerij en het hele mooie restaurant wat er bij zit en lekker kan uitrusten en genieten van die mooie foto`s die je gemaakt hebt .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100