Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Volgens 194 reviews komt dit product op 4 1/3 van 5 sterren, en zou 92% van de mensen de receiver aanbevelen aan vrienden. Mijn antwoord is: Ja, dat lijkt een zeer goed product.

http://reviews.walmart.com/1336/5301826/jvc-5-1-channel-surround-sound-receiver-w-500-watts-rx-5060b-black-reviews/reviews.htm
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

Voor het geld wat 'ie kost, heb je een leuke receiver. Je kunt er veel op aansluiten en ook je TV en/of videorecorder/DVD-speler.
Het lijkt me een goed prijs/prestatieverhouding.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Voor onder de 200 euro een aardig apparaat, maar een echt gebrek is een HDMI in- en uitgang. HDMI wordt/is de standaard in home audio en video waarmee je slechts een kabel naar de tv hoeft te trekken en alle overige HDMI apparaten (dvd, blu ray, decoder, playstation etc) sluit je dan aan op de versterker.

Verder bestaat het model al sinds 2007 en dat is niet slecht, maar als je op zoek bent naar de laatste techniek moet je deze laten staan.

Wat 'een beetje ok' voor jou betekent, is via GV overigens een beetje lastig te bepalen.
(Lees meer...)
paulus811
13 jaar geleden
Onder ons als monteurs, word door de ervaringen met JVC de naam als betekenis gevoerd: Jammer Van je Centen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding