Hoe sluit ik mijn platenspeler aan op mijn speakers?

Het zit zo, zojuist heb ik de Lenco USB 3867 aangeschaft. Deze heeft een tulpstekker (wit en rood), mannelijk, en een USB aansluiting. Deze USB aansluiting is echter bedoeld om de audio mee op te nemen dus dit lijkt me niet per se de bedoeling om ook mee af te spelen. De speakers die op mijn computer zitten, hebben echter alleen een 3.5mm aansluiting (mannelijk). Ik had dan zelf de volgende constructie in gedachte: de tulpstekkers gaan in een verloopstukje, beide kanten vrouwelijk, waar aan de andere kant een verloopstekker erin gaat van 2 mannelijke tulpstekkers en 1 vrouwelijke 3,5mm poort, waarin de speakers dan gaan. Maar voordat ik dus deze verloopstukjes aanschaf zou ik hier willen vragen naar soortgelijke ervaringen en of deze constructie mogelijk werkt. Alvast bedankt! ps. in de bijlage een uitgetekende versie van de constructie

Weet jij het antwoord?

/2500

Gaat waarschijnlijk niet werken want er moet een versterker tussen, tenzij de speakers 'actief' zijn dus een eigen eindversterker hebben. Als dat zo is werkt de constructie zoals je hebt bedacht.

Dit gaat 100% werken aangezien alle speakersets met mini-jackaansluiting actief zijn. --- Ook alles wat als "computerspeakers" wordt verkocht is in de regel actief.

Toegevoegd op 11 januari 2019 17:07: tekst

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100