Waar kan ik een 3.5mm adapter voor mijn Sennheister HD598 Headphone aanschaffen?

Hoi,

Ik ben een tevreden eigenaar van een Sennheister HD598 koptelefoon. Echter wordt mijn headphone sinds gisteren niet meer herkend door mijn pc. Ik weet zeker dat dit te maken heeft met een kapotte 3.5 mm adapter die er voor zorgt dat de headphone in mijn pc past. De adapter is namelijk een beetje gebogen. Waar kan ik zo'n vervangende 3.5 mm adapter aanschaffen? Ik heb al een aantal producten gevonden maar kan er geen vinden bij de officiele Sennheister webshop. Ik ben namelijk bang dat als ik er zomaar (een onofficiele) koop dat deze niet goed werkt in combinatie met mijn headphone of dat ik dan te maken krijg met kwaliteitverlies.

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Groetend,
Stef

Toegevoegd na 3 minuten:
Ik heb even een afbeelding toegevoegd met daarom omsirkeld wat ik precies bedoel met een 3.5 mm adapter, die dus kapot is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Hoi Stef, maakt niets uit van welk merk je zo een adapter koopt, de eerste de beste electronica zaak waar ze ook mp3 spelers verkopen en dergelijk heeft deze adapters te koop. Ongeveer 3-5 euro. Het is een standaard stekker verloop plug, zelfs de allergoedkoopste is prima.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100