Wat is een goede en niet al te dure Bluetooth speaker?

Ik ben opzoek naar een goede bluetooth speaker voor niet teveel geld, in de winkels krijg je allemaal adviezen voor de meest dure speakers. Ik denk dat er wel een goed apparaat moet zijn voor niet al teveel geld. Ik ben in het bezit van een Salora speakertje, geen slechte kwaliteit maar helaas helemaal niet hard. Ik ben toch naar iets opzoek die je buitenshuis ook degelijk kan gebruiken zonder dat iedereen met de oren aan de speaker geplakt zit. Het maakt niet zo heel veel uit hoe groot/onhandig die is, ik ben niet zo veel eisend, zo hoeft hij niet allemaal foefjes te hebben het enige wat hij moet kunnen is: Hij moet een groot bereik hebben zonder dat het de geluidskwaliteit veel wordt aangetast, en een redelijke prijs hebben, het liefst onder de €100,-- maar voor een echt goede speaker mag er wel wat over heen. water/stootvast hoeft ook niet perse (De JBL serie ken ik al!)

Weet jij het antwoord?

/2500

Den creative airwave speaker kost maar €30 euro en het geluid is heel goed naar mijn mening. http://tweakers.net/pricewatch/379329/creative-airwave-groen/specificaties/

https://www.bol.com/nl/p/mifa-f4-bluetooth-speaker-lichtgewicht-antraciet/9200000032061818/ Op bol.com verkopen ze veel goede speakers deze speaker van de link helemaal bovenaan vind ik best goed. hij is makkelijk mee te nemen en is niet zwaar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100