Wat heb ik nodig als muziekoplossing?

Na 30 jaar hebben we onze Hifi-set weggedaan. We hebben nu niets meer, ook geen boxen. Er zal dus iets nieuws moeten komen, want de muziekkwaliteit van de smartphone is niet ideaal en de hele dag de tv aan om radio te kunnen luisteren, ook niet. Het lijkt ons handig om iets te hebben waarmee we muziek en radio kunnen streamen vanaf de smartphone en liefst ook onze cd’s beluisteren. We hebben geen verstand van dit soort apparaten. Is hier iemand die kan vertellen wat de mogelijkheden zijn? Hoe heet het en wat heb je er voor nodig, behalve dus de smartphone. Ons budget is max. 150 euro. In hoopvolle afwachting van jullie reacties, groetjes, Jose.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een JBL bluetooth speaker heeft voldoende kwaliteit om je muziek lekker te kunnen luisteren. Om je CD's te luisteren wordt wat lastiger. Je zal ze óf op je telefoon moeten zetten, óf je hebt meer budget nodig om alles op een servertje te zetten die je weer verbindt ( bluetooth) met de speaker. Hoe dan ook ga je het dan niet redden met je budget.

Een retro apparaat met ingebouwde speakers is ideaal. Speelt alles af en je kunt je telefoon inpluggen.

http://www.kieskeurig.nl/miniset/product/2494123-sony-cmt-x3cd/specificaties Dit is het enige apparaat dat kan streamen in die prijscategorie die ik kan vinden. Als je wat meer budget vrij kan maken (150 eu is echt weinig voor wat je wil): http://www.kieskeurig.nl/miniset/product/1332797-sony-cmt-sbt300w/specificaties

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100