Welke AUX kabel kan ik aansluiten van micro systeem naar ander apparaat?

Ik heb een 'Proline microset CD1505USB' (zie foto), en wil hier een AUX kabel aansluiten op een ander apparaat, bijvoorbeeld de laptop. Volgens mij kan ik die aansluiten op de koptelefoon-ingang!

Ik heb niet zo verstand van kabels, dus mijn vraag was eigenlijk welke AUX-kabel kan ik het beste kopen? Want volgens mij bestaan er meer...

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt een kabel kopen met aan beide kanten een 3.5 mm-jack aansluiting. Deze sluit je aan op de kroptelefoonuitgang van je laptop en de aux-ingang van je stereo. Echter het geluid zal waarschijnlijk niet optimaal zijn omdat over de kroptelefoonuitgang een analoog signaal wordt verstuurd die vervolgens in je receiver omgezet wordt in een digitaal signaal en daarna weer analoog naar de twee speakers wordt overgedragen. Toegevoegd na 3 minuten: Ik zie dat er een usb ingang aanwezig is. Dan is het een goede optie om muziek op een lege USB te zetten en deze aan te sluiten op je receiver. Met de knop ''source'' (bron) kun je de USB ingang selecteren als input voor de muziek.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100