Op zoek naar deze kabel?

Ik heb een hoofdtelefoon met een audiokabel en een microfoonkabel. Nu heb ik een apparaat waar maar één ingang in zit, voor zowel audio als microfoon.

Nu ben ik op zoek naar een kabel of adapter die ervoor zorgt dat dus die twee kabels naar één uitgang samen komen.

Tot nu ben ik alleen maar splitters in de winkel tegengekomen, die ervoor zorgt dat je met z'n tweeën op één apparaat kan luisteren. Deze zoek ik niet.

Kan iemand mij vertellen waar ik deze kabel kan kopen. Op internet zie ik wel verschillende webwinkels die deze kabel aanbieden, maar het liefst koop ik hem in de winkel.

Op de foto ziet u welke kabel ik zoek.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij allekabels.nl 5 euro + 3 euro verzendkosten en 166 stuks op voorraad http://www.allekabels.nl/samsung-galaxy-s2-i9100/6294/1193117/jack-splitter-naar-microfoon-en-audio.html

kijk eens bij conrad.nl deze heeft enorm veel variatie in dergelijke zaken

De kabel die u op de afbeelding meegeeft is er eentje om op de audio-stereo uitgang van bv uw PC aan te sluiten, dus ENKEL voor uw kop telefoon op aan te sluiten. Dat is een splitter van stereo naar 2x stereo 3,5mm mini jack. Zo een adapter/splitter kan u kopen in bij bv Multimedia, Coolblue, enz. Uw microfoon MOET op een ingang aangesloten worden en als uw toestel dat niet heeft dan zal dat niet lukken !

Kijk eens bij www.Kabeldirect.nl. Daar hebben ze alle kabels en adapters plus een prima klantenservice!

Volgens mij is het een standaard splitter van 3,5mm jack naar twee maal 3,5mm jack mono.. Die kan je overal kopen. http://www.112oordopjes.nl/accessoires-gsm-oordopjes-kabel-accu-hoesjes/splitter-oordopjes-stereo-adapter-020mtr

Bronnen:
112oordopjes.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100