Hoe krijg ik overal Wifi op mijn ipod?

Ik wil graag ook wifi in de auto, trein, en dergelijken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Op je Ipod zélf zal niet gaan, wél zou je kunnen overwegen een mobiele telefoon aan te schaffen die je als wifi access point kan gebruiken. Veel android telefoons kunnen dat (menu wifi tethering) van Apple weet ik zo niet waar het zit. Houd wel rekening ermee dat je een flink data abonnement nodig hebt bij zo'n telefoon als je Wifi veel wil kunnen gebruiken. Wat misschien handiger is als je toch zo'n duur abonnement zou nemen voor Wifi bij de Ipod is misschien om een Iphone met bijpassend abonnement te nemen. Zo heb je altijd en overal internet.

Wifi is een data-communicatie systeem dat alleen over korte afstand werkt. Je zult dus telkens in de buurt van een Wifi router moeten zijn om verbinding te kunnen maken. In sommige treinen kun je tegenwoordig gratis gebruik maken van Wifi, in Mc Donalds en veel hotels ook. In de auto onderweg is onmogelijk.

Als je jouw iPod wilt jailbreaken kun je overwegen een Apple Peel te kopen, hiermee kun je jouw iPod omtoveren tot iPhone, er wordt dus ook een 3G en data functie aan jouw iPod toegevoegd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100