Wat zijn de beste in-ear oordopjes als je kijkt naar prijs-kwaliteit verhouding van ± €50?

De oortjes moeten tegen een stootje kunnen en goed alle tonen weergeven. Ze mogen wel wat bass hebben maar het moet niet overheersen.

Toegevoegd na 19 uur:
Op advies van matteo heb ik de Sennheiser CX300 II gekocht.
Wat een prachtdingen! Mooi geluid, bass aanwezig maar niet overheersend, lekker helder, TOP! Ook het leren opbergtasje is handig.

Toegevoegd na 19 uur:
De wind hoor je op de fiets inderdaad, maar met een ander oordopje wordt het wel minder. Ook vind ik dat als de draad tegen bijvoorbeeld je jas aankomt, je dat dan goed hoort.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb zelf sennheiser cx300II oortjes, erg goede oortjes, goed geluid en zitten goed in je oor. Mijn oor is erg klein dus normale oortjes kan ik niet gebruiken, dus ik had deze gekocht, er zitten zelfs 3 maten van klein tot groot bij (stukjes rubber die je kan verwisselen). Ook isoleren de oortjes herrie van anderen goed (ik weet niet of ik het goed zeg, maar het komt erop neer dat je ander geluid van buiten niet goed erdoorheen hoort, dus je kan beter je muziek luisteren in rumoerige ruimtes). Het enige nadeel vind ik dat als ik buiten fiets, en er staat wat wind, je dat wel erg goed hoort, maar dat is is bij bijna elke oortjes. Ik heb ze gekocht voor €55 als ik het me goed herinner.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100