Wat is het telefoonnummer van dit koeriersbedrijf WISS CARGO LTD (www.wisscargo.com)? Het nummer op hun site klopt niet.

Wie helpt me andere contactgegevens van dit koeriersbedrijf op te zoeken? Ten einde raad!

Weet jij het antwoord?

/2500

Email: contact@wisscargo.com Postal Address: Albert Square 76 E15 1HH ,United Kingdom

Bronnen:
http://domaincoleta.com/whois/wisscargo.com

Beste, Ik vrees dat dit gewiekste fraudeurs zijn. Via advertentie op 2ehands.be kwam ik op een ongelooflijk interessante deal. Ik heb nog niet betaald maar vermoed internetfraude. Op de vrachtbrief linkt een website naar TNT express, maar daar kent men WISS Cargo niet. Op google vind je niks onder de naam Wiss cargo. Hun adres wijst naar een weiland in de UK...vrees dat uw centen verdwenen zijn.

Beste, Ik heb hetzelfde probleem ik heb ook gekocht via 2dehands een 2 tal weken geleden en heb ook niets ontvangen ... heb al een aantal mails gestuurd en natuurlijk geen antwoord en de telefoon nummer is fake. Ik ben er zeker van we zijn bedrogen

mensen wisscargo is een en al fraude en ze blijven bezig. doe zo snel mogelijk aangifte en neem alle gegevens mee die je van hun heb ontvangen. zelf heb ik een mail gestuurd naar barclays in de hoop dat zij hun rekening blokkeren. er zijn meerdere mensen de dupe hier van en er zullen der nog meer volgen want zij adverteren op diverse sites waaronder immoweb.be. daar adverteren ze momenteel een woning die er goed uitziet maar heb gemerkt dat de tekst het zelfde is. als jullie een mail ontvangen van ene lucca doek uit glasgow is dat een van de fraudeurs. deze geeft aan dat hij een appartement te huur heeft en iemand zoekt die zo snel mogelijk kan verhuizen. wisscargo bestaat niet als je het via google vieuw zoekt zie je de achter kant van een huis. het huis waar ze nu mee adverteren is amerikalei 108 in antwerpen op de site immoweb. aub geef dit door aan mensen die woningen daar zoeken om erger te voorkomen en om degene die al bedrogen zijn te helpen bij het terugvorderen.

wauwww, als ik jullie niet had gevonden he, dan was ik nu ook een hoop geld kwijtgeraakt. ik liep op 2dehands.nl tegen een advertentie op van een appartement in Amsterdam. heel goedkoop bla bla. dus ik had erop gereageerd. ene Helena Treesje, advocate, 41 jaar uit Engeland had deze te huur omdat ze zelf wat terug geplaatst naar Engeland voor haar werk. toen ik het zag leek t al to good to be true, maar na een paar x gemaild te hebben, leek t allemaal wel ok. nu dacht ik nog eens bij mezelf, wat als die fraude is, dan ben ik gewoon een hoop geld kwijt, en begon een zoektocht naar dit bedrijf wiss cargo. toen kwam ik op deze site, en zag jullie berichten... ik ben heel blij dat ik het toch ben gaan checken, maar ook een beetje down omdat ik zo graag in Amsterdam wilde wonen, en nu dus weer opzoek moet. Toegevoegd na 1 minuut: oh en het ging bij mij om een appartement met het adres: Oud Zuid, Eerste Constantijn Huygensstraat 65, etage 3, 1054 BW Amsterdam

Inderdaad, blij dat ik jullie gevonden heb, ik wou ook pioneers cdj 2000 kopen via hun, aan de hand van de prijs vond ik het al heel verdacht, ik denk zelfs dat ik vroeger ook al eens door hetzelfde emailadres zo een ad gezien had.

Heb ook zaken gedaan met deze koerier en een flink bedrag gestort om een pakketje met sleutels te ontvangen inz. huur van een appartement in Amsterdam van Mv Helena Treesje, in Londen.. Krijg nu de vraag nog zo'n bedrag te storten als 'transportverzekering' voor dit pakketje. Vertrouw dit niet. Heeft iemand een idee of inlichtingen?

Bronnen:
rkuiper@studcan.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100