Heeft iemand ervaring met Beats By Dr. Dre Wireless ?

Ik vind ze echt goed uitzien, maar ik wil dat ze ook echt zo goed klinken als ze eruit zien, wie heeft deze en kan me de plus en min punten geven.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb ze niet maar heb er wel naar geluisterd. Realiseer je dat het volgende mijn mening betreft, geluidskwaliteit is heel persoonlijk. voordeel: *overwegend goede geluidskwaliteit, te veel bass aanwezig naar mijn smaak. *zien er goed uit. *behoorlijke bouwkwaliteit. *Je hoort bij de Beats by Dre club (Als je dat belangrijk vindt tenminste). nadeel: *Ze zijn veel te duur, je betaald wel erg veel voor het hippe naampje, er zijn zat merken die vergelijkbare kwaliteit leveren voor minder en betere kwaliteit voor hetzelfde. *Jatgevoelig, zeker de draadloze variant. In een drukke stad is hij zo van je hoofd verdwenen. *Je hoort bij de Beats by Dre club (Ik zou dat een nadeel vinden)

Ik vind ze vrij goed klinken, alleen niet bijzonder goed. Inderdaad iets te veel bass waardoor je een raar gevoel krijgt aan je oor. Je moet er ook batterijtjes indoen, dat is ook niet zo fijn. Dus ik zou voor de Shure SRH240 gaan, strak, niet zo duur, extreem goed geluid Toegevoegd na 35 seconden: klik op bron voor afbeelding

Bronnen:
http://www.google.nl/imgres?q=shure+srh240...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100