Kan ik mappen kiezen die ik op de USB heb gezet waar muziek in staat ook per map kiezen? Heb nu dat hij standaard 1 map opent, maar heb nog 2 anderen

Hallo

We hebben sinds een paar dagen een nieuwe autoradio gekocht. Bij dezer radio heb je geen cd meer nodig, alleen een usb-stick. Nu heb ik op deze usb-stick muziek gezet, een maar liedjes zonder map, maar ook 3 mappen met muziek. Alleen als ik hem in de autoradio steek vindt hij alleen de muziek die ik er los had op gezet. Mijn vraag is dan of het mogelijk is om verschillende mappen te kunnen afspelen, of moet het persee los erop?

Hoor het graag

groet,

Jacob

Toegevoegd na 1 dag:
Het gaat om de type radio Caliber RMD264

Weet jij het antwoord?

/2500

Mijn ervaring daarmee is dat wanneer je alles in mappen doet, je in iedergeval dat probleem oplost, natuurlijk zijn er ook andere opties, maar ik weet niet om wat voor type radio het gaat etc. Op deze manier begint ie de mapnaam af te spelen met de eerste letter van het alfabet die hij tegenkomt :) Toegevoegd na 2 minuten: Doorgaans kan je met je cd nav toets naar rechts en links drukken voor het vorige of volgende nummer.. en met boven en naar beneden door je maps scrollen..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100