ik zoek noordopjes met een goed geluid en die niet zo duur zijn max €30,-. weet iemand goede oordopjes voor een redelijke prijs?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Apple oortjes zijn niet echt optimaal voor muziek luisteren. Maar als je nog wil kunnen horen wat er om je heen gebeurt zijn ze wel handig. Qua in-ears zou je de Sony EX33LP of EX57LP kunnen nemen. De EX33LP heeft iets meer bas dan de EX57LP, maar het is wel een beetje gepeuter met die dopjes (wat ik persoonlijk erg irritant vind). Het kan ook een beetje onnatuurlijk klinken als je geen bas gewend bent (mijn ervaring). Maar met eerdergenoemde Sennheisers kun je waarschijnlijk ook niet fout gaan. http://tweakers.net/pricewatch/zoeken?keyword=EX33 http://tweakers.net/pricewatch/zoeken?keyword=EX57LP Toegevoegd na 1 minuut: Een EX33LP die ik had ging trouwens ongeveer een jaar mee voordat een van de dopjes ermee ophield.

Ik gebruik al me hele leven de Apple oortjes, ik vind dat voor €25,- een hele goede kwaliteit! en er zit 2 jaar garantie op voor niet zichtbare schade!

dre oordoppen/hoofdtelefoon zijn echt super goed, gaan lang mee, wel iets duurder denk zn50 euro! wellicht kun je ze goedkoper krijgen via marktplaats/ebay! maar deze zijn echte super ook mooi geluid enzo

Sony oordopjes zijn fijn. Kosten € 9.99 bij Kruidvat (verschillende kleurtjes). Ook te koop daar : Phillips voor maar €4.99 .

Ik heb Sennheiser CX 250 (Zwart) en ben er zeer tevreden mee. Het geluid is fijn, ze zitten comfortabel, en mijn omgeving hoeft niet mee te genieten, dus ik kan ze ook gebruiken als ik in de bibliotheek zit te studeren. Ze kosten E29,99

Bronnen:
http://tweakers.net/pricewatch/267257/senn...

Ik heb een tijdje de Sennheiser CX 300-II Precision gehad. Erg goed geluid en alle tonen waren goed te horen. Voor de CX 300 had ik goedkope oortjes van de kruidvat of bruna, maar je merkt zeker weten een groot verschil. De goedkopere in-ear dopjes zitten vaak niet lekker en geeft een slecht geluid (vaak heel hol). Nu heb ik Dr.Dre in ear oordopjes. Ik merk waardegelijk verschil tussen de CX 300, maar een erg groot verschill zit er niet tussen. De Dr.Dre zijn net iets helderder en hoge en lage tonen worden wat beter weergegeven. Zoek via Tweakers.net naar de Sennheiser CX 300-II Precision. Ze kosten nu 33Euro, iets duurder, maar ze zijn het zeker waard!

In vind in-ear oortjes heel fijn, je kunt skullcandy of dr dre's kopen, maar die zijn wel wat duurder. Je kunt ook op http://gratisoortjes.nl/ kijken, enquete invullen en gratis oortjes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100