Ik wil graag dj worden, maar wat voor spullen heb je hier voor nodig?

Ik ben pas 13,maar ik zou later heel graag dj willen worden, op de radio, maar ook op feestjes.
Maar het liefst begin ik al gewoon zo vroeg mogelijk ermee. Ik ben al aan het sparen,maar welke spullen heb je allemaal nodig, om gewoon goed te kunnen draaien en te mixen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je dit echt wilt doen kan het nog best duur worden want je hebt een laptop nodig om je muziek te kunnen maken maar al die dj´s gebruiken hebben dan een apple. hier kan je vast wat goeie spulletjes halen http://www.pioneer-store.nl/dj-gear?gclid=CMrj_dWH_asCFUKIDgoduGEQjw pioneer is een heel goed merk! en als je wat ervaring wilt op doen kan je als je naar een feest gaat van vrienden of school moet je gewoon vragen of je het muziek kan regelen en als je geluk hebt krijg je ook wat geld (heb het zelf ook al een keer gedaan)

Gezien je pas 13 jaar bent is een computer voldoende. er zijn veel programma's waarmee je met enkel een toetsenbord en muis muziek kan maken (veelal elektronische/house genre). een van die programma's is MagicX. Hier kan je even mee oefenen en later nog een mengpaneel etc. aanschaffen. ook heb je digitale mengpanelen welke je via je muis bestuurd. Koop een computer en ga aan de slag, maar let wel even op met licenties voor de programma's ;) Toegevoegd na 45 seconden: digitaal mengpaneel bedoel ik mee als vorm van software

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100