hoe kan het dat mijn ipod touch de apps die ik via jailbreak heb gedownload verwijderd als ik heb aan sluit op de computer?

ik heb mijn ipod touch gejailbreakt toen had ik wat apps gedownload via dat jailbreak ik sloot de ipod toen aan op de computer toen ging zij syngroniceren en toen verwijderde hij al die apps die ik met dat jailbreaken heb gedownload wat kan ik hier aan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan appsync downloaden uit cydia. Moet je even de goede versie voor je firmware zoeken en dan zou hij ze niet meer moeten verwijderen. Je kan ook kiezen voor aan kopen overzetten. Staat bij iTunes links boven als je op bestand klikt.

Je iPod niet meer synchroniseren met iTunes dan.

Precies alle apps die je van installous hebt word verwijdert. Maar in principe is dit niet zo'n grote ergenis. Als je hem syngroniceerd. En je apps staan nog bij installous onder Instaleren. ( dat ze al gedownload zijn , maar nog geïnstalleerd moeten worden. ) Dan hoef je bij al de apps van installous alleen maar instaleren drukken en dat kost maar even. ( licht aan hoeveelheid apps die je daar hebt natuurlijk ). Als ze daar ook weg zijn moet je niet meer synchroniseren. Groetjes. Toegevoegd na 11 minuten: het is verder niet te verhelpen. Omdat Jailbreaken is ook niet legaal. Want het is 'stelen'. ( ik heb er niks tegen, ik heb het ook ). Daarom, is er dus geen oplossing voor. Syndroniseren is gewoon van apple. En installous van Cydia. Dus, het kan niet verholpen worden.

Als je je ipod gejailbreakt hebt kan je hem niet meer backuppen. Meneer Jobbs heeft wel eve magedacht voordat hij zijn producten op de markt bracht :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100