Gebruikt een iPod touch, als je de navigatie aan doet internet?

Thuis kan ik hem instellen met internet, en als ik onderweg ben gebruikt ie dan internet? Ik bedoel dat je kan fietsen/auto rijden zonder internet maar dat de iPod wel de richtingen aangeeft.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, dat kan niet. Een Ipod heeft, in tegenstelling tot een Iphone, geen GPS ontvanger en kan dus niet de plaats van de Ipod bepalen. Er is niet één app die werkt zonder internetverbinding. Wel is er een speciaal hoesje te koop voor de Ipod waar een GPS ontvanger in zit, maar dat kost rond de 175 euro. Met een tomtom ben je dan beter en goedkoper uit.

nee maar sommige apps wel ! de app die er al auto op de ipod staat niet ! Toegevoegd na 12 minuten: ik bedoel wel sorry typ foutje.

Je kunt thuis je routebeschrijving uitzetten met internet, en dan zonder de app te sluiten, zonder internet de route doorlopen!

De iPod kan wel degelijk zijn plaats bepalen, namelijk d.m.v. de locatie van gedetecteerde Wifi-netwerken. Dit gaat alleen niet zo nauwkeurig en snel als bij de iPhone die gps gebruikt. Bovendien heb je een omgeving nodig waar veel Wifi-netwerken zijn, wil je er iets aan hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100