Bestaat er een verbindingsstuk om van een usb-stick ,naar een 3.5 jack male te gaan ? (Een stekkertje dus voor in de autoradio vooraan.

Bestaat er een verloopplug om van een usb stick een stekkertje te maken dat in de aux ingang van mijn autoradio past ? Nu weet ik dat er veel meer contactpunten zijn, maar een stukje dat enkel de audio 'overneemt'.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wil je je USB-stick zonder computer op je autoradio aansluiten? Dat zal niet lukken. Een USB-stick bevat data en kan alleen door een computer-achtig apparaat gelezen worden. Een normale usb-stick heeft ook geen batterij in zich om er geluid uit te krijgen. Toegevoegd na 1 minuut: Er bestaan wel mp3-spelers met een usb-aansluiting. Die kun je wel op de 3.5 aansluiten!

Nee betaat niet en kan niet, het zijn naast verschillende stekkers, praat een usb stick totaal anders als een aux ingang.

Ik weet niet zeker of daar snoertjes voor zijn, maar ik weet wel dat er verleng stukken zijn die je in de 'aansteker' van je auto stopt en vervolgens je usb stick aansluit. Toegevoegd na 1 minuut: Die kosten maar €10,- :P

Er bestaat wel een aparaat dat deze techniek herbergt. Een MP-3 speler. Als je hier in plaats van oordopjes een stekkertje opzet met aantwee kanten een jack (en die bestaan wel), heb jij je gewenste resultaat zonder vreemde technische constructies.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100