Hoe zet je avi films op je iphone

Weet jij het antwoord?

/2500

je kan met een progamma je video bestanden omzetten, en dan met itunes syncen. http://www.videora.com/en-us/Converter/iPhone/

Gaat niet. Je moet ze omzetten naar een mp4 file. Een goede converter die ik je aanraad is Total Video Converter. Op youtube staan genoeg videos over hoe en waar je dit kan downloaden en installeren, typ gewoon de naam van het programma in dat ik je gaf in de vorige zin.

Ja dat gaat prima met de app Cinexvid voor 1,59 euro in de AppStore te downloaden. Er is ook een free version. Na installatie je iPhone aan je pc hangen en iTunes starten. iPhone kiezen en daarna Apps. Met add kun je divx en avi's naar je phone uploaden.

Als je een filmpje op je iPod wilt afspelen, moet het eerst omgezet worden naar een bestandsformaat dat de iPod kan lezen, juist codec et cetera. Om dat allemaal makkelijker te maken, kun je Videora iPod Converter gebruiken: http://www.videora.com/en-us/Converter/iPod/ Het programma werkt heel simpel (helaas wel veel reclame banners, maar het werkt verder prima). - Klik bovenaan op convert. - In het tabje dat vlak onder convert is verschenen klik je op video file. - selecteer Normal Mode. - nu ben je bij Step 1, select video. - Na het selecteren van de video kom je bij stap 2, waar het geconverteerde bestand moet staan. Deze map mag je zelf kiezen, maakt niet uit waar op de harde schijf. - klik op de oranje next pijl in het grote venster. - step 3: eventueel de naam van het bestand veranderen. - weer op next klikken. - Nu kun je de video settings veranderen. Ik laat altijd alles op standaard staan, je kunt wat met de instellingen spelen, maar het maakt volgens mij niet veel verschil. - weer op next klikken. - Nu onderaan op de knop start converting klikken. - Dan zie je een melding ‘Conversion In Progress’ en kun je klikken op ‘View Conversion Progress’ om te zien hoe lang het nog duurt. - Als de conversion klaar is, opent als het goed is gelijk iTunes en wordt je video file in de map films gezet. Zo niet, dan kun je dit zelf importeren in iTunes via bestand -> bestand aan bibliotheek toevoegen… De volgende keer dat je synchronize doet, staat je video op je iPod Touch. Vergeet niet het vinkje aan te zetten dat films op je iPod moeten komen.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/gemaakte-fi...

Zojuist bijna ´t zelfde antwoord gegeven.. Deze klus kunt U laten uitvoeren door het programma : iPhone video converter te vinden op de volgende website ,met een hele duidelijke uitleg,hoe het precies werkt en in het Nederlands ! http://www.filmbranden.nl/handleidingen/23-film-converteren-naar-ipod-of-iphone.html Groet:Zoekertje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100