Is zoiets als een Bose 321 set ook daadwerkelijk surround?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, het is nep. Dat kan namelijk niet met twee speakers, wat ze ook beweren. Als je het mooi vindt klinken, moet je het kopen, maar het gaat hier om een merk dat tot 20 jaar geleden klasse-spullen maakte, en nu dure statussymbolen produceert die het niet kunnen opnemen tegen menig goedkoper product.

ze noemen het ook wel virtual surround, is een ander woord voor nagemaakt.

Nee , dit is niet daadwerkelijk surround. Maar door een soort reflectie systeem lijkt het of het een heel klein beetje surround is. Ik heb zelf een denon s101 wat ook een 321 systeem is en ik vind het voor films voldoende goed klinken en voor gewoon een cd-tje beter dan een bose. Maar voor echt surround heb je minimaal 5 speakers nodig.

Bose heeft altijd al troep gemaakt en die met een vaag verhaal aan de man gebracht aan mensen die geen verstand hebben van akoestiek. Waarom maken ze eigenlijk niet een box met vijf luidsprekers erin? Dan ben je nog sneller klaar en is moeder de vrouw ook tevreden.

Bose maakt wel degelijk goede spullen voor de prijs! het is alleen niet surround zoals men dat eigenlijk bedoelt maar het is wel een zeer goede tussenoplossing!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100