Moet de accu in een draadloze Sennheiser hoofdtelefoon op een gegeven moment vervangen worden? Hij begint te 'stotteren'??

De Sennheiser begint na 15 minuten te 'stotteren' en wordt dan heel zacht. Ben handleiding kwijt. Ontdek net pas na jaren die accu en ik las dat die verkrijgbaar zijn. Kan het zijn dat ik die accu moet vervangen? Zolang hij het doet klinkt hij nog steeds even mooi als altijd. Het 'gestotter' is heel langzaam begonnen en nu dus steeds korter. Handleiding is niet te vinden op het web helaas. Dus nu hoop ik dat het de accu is die vervangen moet worden?
Bij voorbaat veel dank!!!

Jossy

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat merkwaardig om deze vraag hier te plaatsen, waarom vraag je Sennheiser niet om de handleiding of het artikel nummer van de accu?... Natuurlijk moet je de accu na verloop van tijd vervangen. Accu's hebben nu eenmaal een bepaalde levensduur afhankelijk van het aantal laadcycli, leeftijd en temperatuur.

Vind de handleiding op internet. Daar moet het lukken.

een accu, van welk apparaat dan ook, wordt na verloop van een aantal jaren altijd slechter. De klachten, die u omschrijft, kunnen inderdaad ook duiden op een slechte accu. Denk dat accu vervangen de oplossing kan zijn.

Beste Jossy, ik heb de handleiding van de sennheiser ti 810 en daar staat in dat de accu 1 tot 2 jaar meegaat,ik heb hem zelf al 3 jaar en werkt nog prima. Toegevoegd na 5 minuten: de accu is een ba 151

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100