Ontvang je ook radiozenders op een aparte radio of stereoinstallatie als je digitenne van KPN hebt?

Misschien een domme vraag alhoewel, ik heb er niet zo'n verstand van, maar ben dit jaar verhuisd. Er lag een brief in de bus van Ziggo, dat wanneer ik niet op de brief reageerde ze de aansluiting zouden stoppen. Ik heb er dus niet op gereageerd omdat ik dacht ik heb digitenne met tv en radiozenders.
Aangezien ze niet erg rap zijn met het afsluiten en ik nu ( nog steeds) radio kan luisteren weet ik nu niet of dit via ziggo is of KPN. Mijn twijfel komt eigenlijk voort uit de gedachte van radio van digitenne is dat alleen via tv of ook uit een willekeurige radio binnen in de huiskamer. En stel dat het alleen via tv is, kan je dat dan via het 'kastje' aansluiten op de stereo?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb zelf digitenne en heb de audio uitgang van digitenne op mijn stereo aangesloten. Ook als ik TV kijk komt het geluid ook via mijn stereo (is veel beter als het geluid wat uit TV's komt). Op deze manier heb ik ook de radio via digitenne uit mijn stereo. Er zitten genoeg audio aansluitingen op het digitenne kastje om dit op de stereo aan te sluiten. Zelf heb ik het optisch kabeltje gebruikt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100