Hoe kan ik van de MP3 bestanden die op mijn PC staan CD's branden die ik op elke CD speler kan draaien ? Gewone audio-cd's dus ?

Ik heb in de auto en thuis CD-spelers die geen MP3 aankunnen. Ik heb veel muziek alleen maar als MP3 bestand, maar zou die toch ook graag in de auto willen spelen. Weet iemand hoe je dat doet ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Er zit een 'branden' functie op je windows media player. Toegevoegd na 1 minuut: http://www.lp-naar-cd.com/branden.html ^Dit is een oudere versie van windows media player, maar misschien heb je er wat aan. Toegevoegd na 3 minuten: http://computertotaal.nl/article/20896/audio-cd-maken-met-media-player-12.html ^ En hier is een tutorial om cd's te branden met de nieuwste versie van windows media player.

klopt dit doe je gewoon met windows media speler, deze zet zelf de bestande om naar normaal cd formaat dat iedere speler pakt. suc6

Er bestaan verschillende soorten brandprogramma's die audiocd's kunnen branden. De ruimte voor dit soort cd's zijn echter beperkt tot gemiddeld 15 liedjes. Dat wordt al snel een dure grap. Ik neem aan dat jij ook een mp3-speler of iPod bezit. In dat geval raad ik een FM-transmitter aan. Die steek je mp3-speler en alles in een straal van 5 a 10 meter ontvangt bv. Op 107,5FM het muziek van je mp3-speler (ook in de auto). Dit is veel goedkoper.

In windows media player bij brandopties/muziekrippen/indeling WAV kiezen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100