Waar kan je in België de koffiebonen van illy kopen?
In een gewone winkel, dus niet via internet
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Dranken. Vragen over koken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
In een gewone winkel, dus niet via internet
Zodra drinken of eten een pH-waarde hebben van minder dan 5.5, dan begint het tandglazuur op te lossen. Nu is de vraag wat de pH-waarde van volle melk is, want op internet zijn er bronnen die aangeven dat het in de veilige zone boven 5.5 zit en een andere geeft juist aan dat het een sterke zuur is.
Bronnen die 4.5 als pH-waarde voor volle melk aangeven:
http://www.food-info.net/nl/qa/qa-fp65.htm
http://www.gezondheidsnet.nl/voeding/artikelen/9002/de-ph-waarde-van-boter-kaas-en-eieren
Bronnen die minimaal 6 als pH-waarde voor volle melk aangeven:
http://www.nvz.nl/internet/pages/template.php?rID=512
http://www.patentstorm.us/patents/4212893/description.html
Ook vraag ik mij af of de pH-waarde van de volle melk verschilt tussen koeien-, geiten- en paardenmelk.
En zoja, waar kan ik deze kopen?
In de praktijk is het niet mogelijk perfect te isoleren, maar zelfs in een degelijke thermoskan is de smaak van koffie na 1 uur of zelfs een half uur veel en veel minder lekker dan direct na het zetten. Ondanks dat de koffie in de thermoskan geen invloed heeft gehad van buitenaf en de koffie na een uur (of half uur) alsnog ondrinkbaar heet is.
Wat veranderd er precies aan de koffie waardoor deze smaak zo erg verloren gaat? Vindt er wellicht een 'chemische reactie' plaats tussen de bestandsdelen van de koffie wat ten koste gaat van de smaak?
De thermoskan is niet verontreinigd, bovendien gaat de verse koffie ook altijd eerst in de thermoskan.
Zelfs bij het opnieuw opwarmen van afgekoelde koffie in bijvoorbeeld de magnetron is de smaak van 'nieuwe' koffie niet half te evenaren.
Ik heb alleen ervaring met snelfiltermaling, verschillende koffiezetapparaten.
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing