Hoe oud worden wandelende bladeren gemiddeld?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De informatie op deze sites is ook heel interessant: http://www.nbat.nl/aquarium3/wandelblad.html http://www.ongewoonongewerveld.nl/wandelende-takken/soorten/phyllium/ http://members.multimania.nl/handamen/takken/species/psg072.htm maar helaas wordt er niet op vermeld hoe oud ze worden. Ze krijgen zelfs net als bladeren bruine vlekken!

Van wandelende bladeren heb ik geen info gevonden, maar van wandelende takken het volgende: De leeftijd die een wandelende tak kan bereiken hangt af van het soort. Grotere soorten leven vaak langer dan kleinere. Vrouwtjes leven ook vaak een stuk langer dan mannetjes als ze eenmaal volwassen zijn. Over het algemeen duurt het 4 tot 8 maanden voordat een wandelende tak volwassen is. Daarna leven zij nog 3 maanden tot een jaar. De temperatuur waarbij de dieren leven beïnvloed hun levensduur ook: als zij kouder gehouden worden leven zij langer. Toegevoegd na 2 minuten: Mooi plaatje van een wandelend blad:

hier meer antwoord op je vraag http://www.wandelendetakken.be/

De leeftijd die een wandelende tak kan bereiken hangt af van het soort. Grotere soorten leven vaak langer dan kleinere. Vrouwtjes leven ook vaak een stuk langer dan mannetjes als ze eenmaal volwassen zijn. Over het algemeen duurt het 4 tot 8 maanden voordat een wandelende tak volwassen is. Daarna leven zij nog 3 maanden tot een jaar. De temperatuur waarbij de dieren leven beïnvloed hun levensduur ook: als zij kouder gehouden worden leven zij langer. Toegevoegd na 3 minuten: Lees voor meer informatie deze onderstaande site.

Bronnen:
http://www.ongewoonongewerveld.nl/wandelen...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100