Welk merk hondenvoer valt goed in de smaak bij honden?

Me hond eet niet zo goed nu ben ik eigenlijk opzoek naar hondenvoer die zo in de smaak valt dat ze weer goed eet. Het liefst droogvoer. Dus als het aan de hond lag kocht ze ............!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zoals hierboven al werd aangegeven, is vers vlees het beste dat je een hond kunt geven. Mocht je toch brokken willen voeren, kies dan voor een goede kwaliteit. In veel merken zit 'n heleboel graan, érg weinig vlees, behoorlijk wat zout en veel -té veel- kunstmatige toevoegingen. Je kunt het beste kiezen voor een geperste brok, die valt gewoon uiteen in de maag. Geëxpandeerde brokken gaan "zweven" in de maag en kunnen een maagtorsie (= maagkanteling) veroorzaken, vooral bij de grotere rassen. Een goede geperste brok, met redelijk veel vlees, is Cavom. Deze brok is niet al te duur en verkrijgbaar bij veel dierenspeciaalzaken. De meeste honden vinden dit een erg lekkere brok.

Het allerbeste voor een hond en zijn darmstelsel is natuurlijk rauw vlees. Dit is wat de hond in de natuur ook eet. De bacteriën in rauw vlees zijn nodig voor een evenwichtig darmflora. Honden die rauw voer eten, hebben niet of nauwelijks gebitsproblemen, niet of nauwelijks gewichts- en gewrichtsproblemen. Bovendien zijn ze sneller verzadigd en poepen ze veel minder. Ik geef mijn hond al vanaf zijn geboorte Carnibest. 's Morgens een handje brokken van Farmfood en 's avonds 2 ons Carnibest. Hij is inmiddels 9 jaar en is een vriendelijke vrolijke hond, die gezond en vitaal is. Alle honden lusten rauw vlees!! Als je er aan wilt beginnen, doe dat dan heel langzaam. Eerst een heel klein beetje door zijn huidige voer en vervolgens steeds meer, zodat je de brokken hebt vervangen door rauw. www.carnibest.nl

We hebben een Cairn Kennel, dat wil zeggen zijn erkend fokker, kennelhouder, houden onze diertjes echter lekker in uit en zijn dus allemaal onze huisdiertjes, dat gaat prima met pony , papagaai (grijze roodstaart, gruwelijk slimme vogel), cavia's kippen en andere (opvang) dieren. vanuit mijn verleden als voedingsdeskundige, hebben wij na lang speuren ontdekt dat er VEEL verschil is tussen Aldi brokken en anderen diesvoeders. Wij voeren KJEN en Farmfood, welke laatste geheel biologische grondstofbronnen gebruikt. Dus weinig stresshormonen in het voer, uitgebalanceerde samenstelling en weinig verbruik (van goede geconcentreerde voeding hebben dieren minder nodig en poepen ze ook minder. Vooral het dierenartsbezoek is sterk terug gelopen na de invoering van Farmfood. Ik heb er geen deal mee, dit is geen reclame en ik verkoop het niet, dus gewoon naar de dierenwinkel of , wat KJEN betreft , contact opnemen met Ted Janssen. Je bent , ondanks de schijnbaar hogere voedselprijs , uiteindelijk veel goedkoper uit, van een dierenartsbezoek, die je uitspaart kun je heel wat voer kopen. Ook kun je Farmfood als een soort aan alle honden geven (groot/ klein, jong /oud) wat erg gemakkelijk is. Ik ben na ruim 20 jaar zoeken op deze voeding uitgekomen en adviseren dit aan de pupjes bezitters van onze honden, nogmaals wij hebben geen enkel financieel- of ander belang bij deze merken. Het is ingegeven door onze wens , baas en dier gezond te houden, zowel financieel als lichamelijk. Daar vaart immers iedereen wel bij!.

probeer het zelf eens

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100