Kunnen dieren ook homoseksueel zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja. Zie link

Zie mijn vraag!!! Vast en zeker wel, dus!

Natuurlijk. Dat woord zegt het al helemaal. Hierover is wel onderzoek gedaan. Wij mensen zijn toch ook dieren tenslotte.

Zwaar alcoholgebruik kan het seksuele gedrag zo veranderen dat een heteroseksuele voorkeur pardoes omslaat in ongeremde homoseksuele belangstelling. Dat is althans het geval bij fruitvliegjes (Drosophila melanogaster).

ja, olifanten ook:

Bronnen:
http://www.nu.nl/opmerkelijk/1947174/rel-r...

Ja zeker (en het zou me niets verbazen als ik in het bezit ben van een homo-sexueel konijntje... hij heeft 1x een vrouwtje gehad, maar dat werkte niet echt)

Ja dat kan, net zoals mensen als ze in een omgeving van veel stress en krapte op de relatie-markt is... Toegevoegd op 22-04-2009 21:07:58 en nog een factor: gevangenschap...

Heb jarenlang 2 mannelijke konijntjes gehad. Die waren dol op mekaar...

Tuurlijk, de mens is ook maar een dier. Sterker nog, er bestaat zelfs een necrofiele homo eend! Toegevoegd op 22-04-2009 23:24:43 herstel.... "bestond"

Bronnen:
http://www.nuvideo.nl/opmerkelijk/23586/on...

M'n goudvissen ook.. die zwemmen constant boven elkaar !.

wat in dat kader ook wel een interessante vraag is: mensen die sex bedrijven met dieren zijn strafbaar. Is mijn hond ook strafbaar als hij tegen mijn been aan rijdt?

Zoals eerder vermeld zijn er zat voorbeelden te noemen waarbij dit bewezen is. Welke diersoorten ik nog niet gelezen heb hier zijn apen, schildpadden, sommige vogelsoorten, kippen (de vrouwtjes dan), leeuwen (maar zeer zeldzaam). Honden daar in tegen hebben aanzet tot homofilie. Dit in tegenstelling tot hier eerder beweerd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100