Kan ik mijn hamsters bij elkaar in doen?

Ik heb 2 hamsters, een Syrische hamster (goudhamster) vrouwtje en ik heb een Russische hamster (dwerghamster) mannetje. Hun zijn beide erg tam maar ik heb ze nog nooit bij elkaar gezet omdat ik bang ben dat ze ruzie krijgen of erger nog, elkaar doodden. Heeft iemand hier ervaring mee en een eerlijk antwoord.

Weet jij het antwoord?

/2500

Beide hamstersoorten die je noemt zijn solitaire dieren. Dus tenzij je op een bloedbad zit te wachten, zou ik ze niet bij elkaar zetten.

Bronnen:
https://www.licg.nl/konijnen-en-knaagdiere...

Het kan mischien als je kooi groot genoeg is dat als ze geen zin hebben in mekaar ze niet te dicht bij elkaar zijn of als er ruzie is want iedereen heeft wel eens ruzie.dat er een weg kan lopen ! Maar het kan ook zijn dat dat niet werkt ! Hoe groot de kooi ook is. Ik zou beginnen met ze eerst eens rustig een half uurtje bij elkaar te doen! en kijk hoe dat gaat blijf er wel bij ! En als dat goed gaat steeds een half uurtje langer .

Niet doen, ze gaan elkaar afmaken. Hamsters leven in de natuur alleen en in een vrij groot territorium. In een hokje 2 samen zetten is wachten op een vechtpartij

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100