mijn hond is erg rustig en plots lijkt hij pijn hebben en piept en trilt dan, de dierenarts weet niet wat het is wat nu?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je niet verder komt bij je huidige dierenarts zou ik een secend opinion gaan vragen bij een andere dierenarts. Misschien is het wat om naar de uithof in Utrecht te gaan. Daar hebben ze vele specialisten zitten, er zit ook een gedragskliniek. Als er namelijk uit alle mogelijke onderzoeken niks uit (denk aan bloedonderzoek eigenlijk de belangrijkste foto's echo's enzovoort) komt zou er namelijk nog verder gekeken kunnen worden of het misschien iets aan de hand is met het gedrag van de hond. Het is moeilijk om via een computer en als geen dierenarts te zeggen wat het is. Het is daarom zo belangrijk dat je een secend opinion aanvraagd. Iedere dierenarts heeft met het ene meer ervaring dan de ander, maar jou hondje moet gewoon geholpen worden. Wij vragen het immers ook aan als we niet verder komen bij onze eigen dokter.

Naar een andere dierenarts, net zo lang naar anderen blijven zoeken, totdat een dierenarts besluit een grondig onderzoek te doen en met een uitslag komt waaruit blijkt wat de hond mankeert. het is ook mogelijk dat je hond iets ziet of hoort waar hij angstig voor is, onderzoek dat ook eens, dat kun je doen door de hond even in een andere ruimte, ander huis of andere plaats te brengen en dan kijken hoe hij dan reageert. Beterschap met je hondje.

Je hond kan last van krampen/luchtbellen hebben die pijn veroorzaken. Film het als het gebeurt zodat het goed te zien is voor een dierenarts.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100