hoi allemaal ik had een keer snoep in het hok van het konijn gedaan maar ze at het niet weten jullie misschien warom? alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je lekkernij voor konijnen bedoeld, dan kan het gewoon zijn dat ze er geen zin in had, of het niet lekker vond. Eet ze verder wel goed? En drinken? Is ze verder gezond? Dan geen zorgen, jij vindt vast ook niet alles lekker. Ik hoop tenminste dat je geen mensen snoep bedoeld hier, want dat zou wel dom zijn nl. Tenzij jij een worteltje ook als snoep ziet.

Er zijn verschillende redenen waarom een konijn geen snoep eet. Van nature kent een konijn geen snoepgoed. Het ruikt niet naar de dingen waarvan een konijn instinctief weet dat het goed voor hem is. Natuurlijk voer bevat natuurlijke suikers. Snoep bevat uitsluitend zoetigheid wat bewerkt is en versterkt qua smaak, omdat wij mensen nou eenmaal echte zoetekauwers zijn. Bij mensen is de smaak en reuk anders ontwikkeld. Een konijn behoort ook tot een ander soort dier dan een mens. Mensen zijn in principe alleseters. Konijnen zijn planteneters.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100