Hoe wen je sneller aan het opruimen van hondenpoep?

Tegenwoordig is het verplicht hondenpoep op te ruimen .
Dat doe ik met alle liefde, maar ik kan er niet tegen; ik moet kokhalzen.
Hoe kan je hier sneller aan wennen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Neem altijd eenst een handje zand of bladeren of gras in het zakje. Gooi dit direct over de drol. Dan zie en ruik je het niet meer. Daarna grijp je het in het zakje, en voel je het ook niet.

Er niet naar kijken en denk aan de mensen (of jezelf) die er anders in gaan staan. Daar moet je niet van kokhalzen? Een drol is overigens gewoon een natuur product en het is al balen voor jouw hond dat ie zijn behoefte niet op z'n gemakje in het bos, of net als ons / op een wc, kan doen.. maar misschien helpt het al om je verstand op 0 te zetten en het gewoon maar te doen: voor een betere wereld. Ik neem deze vraag zo serieus, omdat ik hier in mijn straat bijna dagelijks in de schijt trap. Super dan ook dat je die drollen van je hond wel serieus neemt en ze gewoon opruimt. Ook dit hoort immers bij een hond hebben..

Gewoon een hondenpoepschepje gebruiken die aan een steel zit. Je voelt niets van de viezigheid (om het even zo te noemen) en je hoeft bijna niet eens te bukken. Voor de rest moet je poep zien als gewoon onverteerde resten van voedsel.

Omdat je in een reactie aangaf dat je het een naar gevoel vindt om het door het zakje heen te voelen,raad ik je de papieren hondenpoepzakjes aan,ze zijn wel duurder dan de plastic zakjes,maar door het schepsysteem van het zakje voel je het in ieder geval niet in je hand.

Zowel de dog-scooper als het I-love-my-dog-zakje werken niet in hoog gras. Gewoon 200 boterhamzakjes voor 49 cent bij de Action en veel van de mensheid en je hond houden. Dan ben je er zo overheen. Gewoon de knop in je hoofd omdraaien. In iedere jaszak of spijkerbroekzak zitten er wel een paar en de mensen zijn er blij om als ze zien dat ik het gewoon opneem en weggooi in de vuilnisbak.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100