hoe oud is het oudste paard van de wereld?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het paard dat tot nu toe het alleroudst geworden is was Old Billy. Hij werd 62 jaar. Hij werkte als trekpaard voor schepen.

Bronnen:
http://www.ask.com/question/how-old-was-th...

[Het bericht is uit 2009 [24/11], recenter is niet te vinden.] De toen 51-jarige pony Scribbels was misschien de oudste nog levende pony ter wereld, zou nu dus 55 jaar zijn. Gezegd moet worden dat deze pony, als hij nog leeft, nog steeds niet het wereldrecord van oudste pony ooit gebroken zou hebben. Dit record staat op naam van Sugar Puff. Deze pony overleed in 2007 op 56 jarige leeftijd.

Bronnen:
http://horses.nl/algemeen/51-jarige-scribb...

In september 2013 is het vermeende oudste paard ter wereld, Shayne van 51, overleden in het Engelse Essex. Hij was een kruising tussen een Iers trekpaard en een volbloed. Vermeend, omdat de geboortedatum was gebaseerd op de gegevens van de vorige eigenaar en kennelijk was dat niet geheel zeker. Gegevens over de leeftijd van een nog levend oudste paard ter wereld kan ik op dit moment niet vinden. Als ik meer info heb zal ik dat vermelden. http://www.horsus.nl/?p=nieuws&i=12551-oudste-paard-ter-wereld-51-ingeslapen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100