Wij gaan morgen voor het eerst kijken naar onze toekomstige pup. Hoe zorg ik ervoor dat ik de pup herken als ik de pup over een paar weken ophaal?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een fokker die ik ken werkte met verschillende kleurtjes nagellak. Kan op een teentje of op het staartpuntje. Ook gebruikt men wel eens draadjes wol in verschillende kleuren die later door gekleurde bandjes (b.v. die katten dragen) worden vervangen.

Bronnen:
http://www.hondenforum.nl/plaza/viewtopic....

Kijk naar afwijkende kenmerken, een vlekje links of rechts en maak er een foto van. Elke pup heeft wel een eigen kenmerk.

De fokker waar ik mijn hond vandaan heb had voor elke pup een ander kleur halsbandje....je kan dus een bepaalde kleur halsbandje (van elastisch materiaal) meenemen en omdoen bij de pup die je hebben wilt.

Behalve de nagellak en halsbandjesmethode, lijkt het me toch het beste dat je zelf kenmerken zoekt en onthoudt. Neem dus in elk geval je fototoestel mee eentje met flits want pups zijn niet altijd met voldoende daglicht te fotograferen. Aan elke pup is wel iets opmerkelijks te zien. Maak daarvan foto,s. Dit geldt voor rassen die van nature verschillende kleuren en patronen kunnen hebben. Niet voor bijvoorbeeld Malthezer leeuwtjes of andere hondjes met eenzelfde kleur. Je zult zien dat je je pup daarna gemakkelijk herkent als je hem/haar weer ziet.

vraag om hem een aantal keren te bezoeken voor je hem gaat halen zo is het pupje al wat vertrouwd met je geur

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100