Kat eet, drinkt, poept en plast niet meer, wat nu?

We zijn al 4 x naar de dierenarts geweest.
Onze kat heeft nog heldere ogen, vochtige neus en een glanzende vacht.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ga naar de dierenkliniek behorende bij de faculteit diergeneeskunde in Utrecht, die zijn gespecialiseerd in moeilijke gevallen.

Bronnen:
http://www.uu.nl/faculty/veterinarymedicin...

Vraag een second opinion aan een andere dierenarts als de vaste dierenarts niet weet wat hij kan doen.

Heldere ogen, vochtige neus en een glanzende vacht, heeft niets te maken met een gezond dier. Dit kunnen ook zieke dieren hebben 4x Naar de zelfde dierenarts gaan zonder resultaat is een beetje zinloos. Mischien ziet hij iets over het hoofd. Als ik de foto zie van je kat en je bent al 4 x naar de dierenarts geweest dan veronderstel ik dat dit al een tijdje bezig is. Dan moet ik zeggen dat je poes er nog gezond uitziet. Als ze altijd binnen zit zou het eens goed kunnen dat ze naar buiten kan vluchten en ergens anders haar buikje gaat vullen. Dit lijkt mij geen kat die al dagen niets meer eet of drinkt Robby BB

Kan je de ribbetjes voelen? Een van onze poezen is eens erg ziek geweest van de neusspray voor kattenziekten. Ik had het niet in de gaten, maar opeens hing ze tot haar kin in de waterbak te suffen. Op dat moment realiseerde ik me, dat ze een paar dagen geen brokjes meer at. Ben toen al de sodemieter naar de dierenarts gegaan en we hebben met astronauten voer, d.m.v. een spuit haar moeten dwingen om te eten. Na enkele dagen zag je haar weer zienderogen opknappen. Wanneer een poes besluit om niet meer te eten, heb je de kans, dat ze "over" de honger heen raakt. Ik zou ook een second opinion aanvragen en poes eens goed door laten lichten. Succes met de poes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100