weet iemand waar ik verse Varken spancreas kan kopen ? een slachter of abbatoir in Belgie of hier in Nederland

ik heb dit nodig voor mijn hondje die ziek is ,heeft wel medicijnen maar de d.a.raad mij dit aan omdat het beter zou werken als de medicijnen maar ook zij weet niet waar ik het zou kunnen vinden,kan het ook niet vinden wel voor mensen maar niet voor dieren

Toegevoegd na 1 minuut:
moet zijn Varkens pancreas

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt beter niet voor varkenspancreas kiezen i.v.m. de ziekte van aujeszky. Meestal kun je bij een Islamitische slager verse pancreas kopen,maar je kunt het ook online bestellen. Ook is er compleet vers voer met pancreas te koop,dit is speciaal voor honden met een acute of chronische alvleesklierontsteking want ik neem aan dat je hond dit heeft? Voor het complete voer is er Duck en Carnibest,te bestellen bij deze website's. Voor alleen pancreas kun je hier bestellen: http://www.hondeneten.nl/catalogsearch/result/?q=pancreas en http://www.degomeat.nl/ Houdt er wel rekening mee dat alleen pancreas als voeding niet voldoende is. Toegevoegd na 3 minuten: Voor verse pancreas heeft een hond 8 gram per kilo lichaamsgewicht nodig.

De pancreas of alvleesklier moet verkrijgbaar zijn bij elk slachthuis, elk varken heeft er één. Bedenk dat het behoorlijk prijzig kan zijn daar het een orgaan is dat in de medische industrie verwerkt wordt tot medicatie en ook wordt het gebruikt in gezichtscremes en ander smeersel om de huid in tact te houden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100