zoet wateraquarium moet weg wat nu ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Visjes naar een andere liefhebber en leeg laten lopen met een slang in emmers.

Je kunt een advertentie op Marktplaats zetten. Er zijn genoeg mensen die wel interesse hebben in een aquarium, inclusief vissen. Eventueel kun je de vissen apart verkopen.

Plaats het op facebook. Misschien wilt iemand hem van je overnemen. https://www.facebook.com/visaquarium.fanpagina Gebruik een plastiekzakje met aquariumwater om de vis te laten vervoeren. Omwikkel de plastiekzak met een krant zodat de vis zo min mogelijk stress krijgt en het water warm blijft. Als de vis lang in de zak moet blijven, kan je het beste de plastiekzak in een doos doen waar het warmer in blijft. http://www.visaquarium.nl/n1/Het-transport-van-de-vis-naar-thuis Aquariumplanten kan je ook in een nieuwe plastiekzak doen om ze makkelijk te vervoeren. Het grind kan je gewoon de bak laten zitten. De decoratie spullen kan je in de doos laten mee vervoeren. Hopelijk vind je een goede nieuwe eigenaar. Op de facebook pagina zijn veel aquarianen, met een beetje geluk kan je ze daar voor een leuke prijs aan verkopen of weggeven. Je kan ook in je buurt kijken of er een aquariumvereniging is. In aquariumwinkels krijg je vaak de vissen niet kwijt. Marktplaats zou ook een optie kunnen zijn.

Probeer er een goede thuis voor te vinden zeker voor de vissen, met een beetje geluk ook voor het aquarium. Als je echt geen andere uitweg ziet: http://www.vissenopvang.nl/

Zou het aan een school geven zeker als er niet bijzondere vissen in zitten . Dan weet je meteen waar het heen gaat en een goed plekje krijgt,is op MP altijd maar afwachten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100