Onze poes doet haar speeltje vaak in haar drinkbakje, wat bedoeld ze hier mee?

Onze poes zoals op de foto doet haar groene speeltje snachts in haar drinkbakje, heeft iemand een idee wat ze hier mee bedoeld. Ze is gestereliseerd.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ha, mijn kat doet dat ook! Alle katten doen dat. Hier een antwoord in het Engels: Why do some cats put their toys in their water or food dish? Cats look upon their food area as part of their territory, and that particular area of their territory usually doesn't change from day to day - so the cats are likely putting their favorite toys away in a "safe" place. Some cats will consistently put away their toys when they're through playing with them - you might try putting your cat's toys in a small basket near one of his favorite spots and see if he will put them away on his own.

Bronnen:
http://www.xmission.com/~emailbox/whycat.htm

Ik vermoed dat uw kat gewoon heeft ontdekt dat spelen met water erg grappig kan zijn, misschien is er een keer een speeltje in gevallen en heeft hij toen dit spelletje ontdekt. Het beste kunt u een meer stevige drinkbak aanschaffen, van bijvoorbeeld aardewerk of iets anders dat hij niet om kan gooien. dit antwoord komt van deze site: http://www.gratisadviseurs.nl/question.php?id=28058

Bronnen:
http://www.gratisadviseurs.nl/question.php...

Waarom je kat dat doet weet ik niet. Vroeger had ik een kat die 's nachts een sok van mij jatte en ermee naar beneden ging waar hij de sok in zijn eten deponeerde. Heb ik ook nooit begrepen.

Je kat denkt dat je groene speeltje een kikker is en dat deze moet zwemmen in het water,en omdat het drinkwater de enige poel is in huis waar hij bijkan de wc uitgezonderd (en dieren spoel je niet door de wc )mischien brengt huij de kikker naar de poel.

Dat is wel grappig mijn poes deponeerd altijd het aanrechtdoekje in haar eetbakje. Als ze 's avonds gegeten heeft zet ik het lege bakje onderwater in de aanrechtbak ,dan verschuift ze met haar pootje het werkdoekje. Altijd ligt het dan in haar etensbakje. Misschien dat het iets te maken heeft met een bezit ,dat bakje is van mij ,dus leg ik eriets in.

mijn kat brengt altijd de levende muizen van buiten naar haar etensbakje. Ze lust ze kennelijk pas als ze uit haar bakje komen denk ik. Maar de meesten blijven niet rustig liggen en rennen meteen achter de koelkast. Zoals je begrijpt ben ik daar niet blij mee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100